Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Családi ház, Tatabánya, Kertváros
#692000251
108.5 millió Ft
Alapterület 164 m2,  720 m2-es telken
Szobák száma 5 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Kiváló
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • CSOK igényelhető
  • Jó közlekedéssel
  • Kertkapcsolatos
  • Kilátás: Körpanoráma
  • Fűtés: Kondenzációs kazán
  • Bútorozottság: Részben bútorozott
  • Szintek száma: 2
  • Komfort: Dupla komfort

Részletes leírás

Tatabányán magas színvonalú családi ház Eladó!

Tatabánya csendes utcájában ELADÓ egy két szintes, igényesen kivitelezett családi ház. Az ingatlan hasznos alapterülete 164 nm, a hozzá tartozó telek 720 nm-es.

Az ELADÓ családi ház építésére 1970-ben került sor. A ház teljes mértékben téglából épült. 2008-ban teljeskörű felújításon esett át, melynek keretében a víz-, és villanyvezetékek kicserélésre kerültek. Minden helyiségben új műanyag nyílászáró lett beépítve, amelyek redőnnyel, és egyes helyiségekben szúnyoghálóval is felszereltek.

A fűtést gáz-, valamint vegyes tüzelésű kazán, a meleg vizet villanybojler biztosítja.

Az udvarra elektromos kapun keresztül jutunk be, amely távirányítással működik. A térkövezett kocsibejáróval szemben egy tágas garázs található, mely hőszigetelt és automata garázskapuval rendelkezik.

Az ELADÓ családi ház biztonságáról kiépített riasztó rendszer gondoskodik, amely nemcsak a házra, hanem az egész telekre, és külső épületekre is felügyel. 

 

Az ingatlanba belépve egy előszobába jutunk, mely adottságai révén nagyon jól funkcionál. Ebben a helyiségben külön kialakításra került egy mellékhelyiség, amely teljesen elszeparált a többi résztől.

Az előszobából az étkezőbe jutunk, mely hatalmas, így bőven elfér egy nagyobb család is. A ház központi helye a nappali, ahol helyet kapott egy csodaszép kandalló, amely végtelen nyugalmat áraszt a téli napokon.

Az ebédlő másik oldalán helyezkedik el a konyha, ami letisztult, klasszikus külsőt kapott. A konyhában kialakításra került egy spájz is, ahol bőven tudjuk tárolni, ami a főzéshez-sütéshez szükséges.

A konyha mellett található egy nagy méretű fürdőszoba, amely egyben van a mellékhelyiséggel. A fürdőszoba járólappal és csempével fedett, egy minőségi tusolókabin került beépítésre.

A fürdőszoba mellett található egy teljes értékű szoba, mely színeiben és stílusában az eleganciát tükrözi.

 

Az emeletre az ebédlőből jutunk fel, egy minőségi, fából készült lépcsőn, mely kovácsoltvas korláttal van felszerelve. Az emeleten egy tágas konyha-nappali található. A nappaliból nyílik egy félköríves erkély, ahonnan fantasztikus panorámás kilátás tárul elénk.

Az emeleten két külön nyíló szoba található, mindkettő otthonos, jól berendezhető.

Ezen a szinten is kialakításra került egy fürdőszoba, mely egyben van a mellékhelyiséggel. A fürdőszoba mellett található egy gardrób szoba, ami minden nő álma, hisz így minden holmi a helyére kerül.

A tetőtérben két darab hűtő klíma található.

A beépített bútorok a vételár részét képezik, az összes többi bútor alku tárgyát képezi.

 

Az ELADÓ családi házhoz tartozik egy könnyű szerkezetes épület, amelynek két külön bejárata van. Az egyik helyiséget a tulajdonos varró szobának használja, a másikat pedig szerszámtárolónak. Ezen kívül még két tároló áll rendelkezésre, egy 20 nm-es és egy 10 nm-es.

Az épület külső részen található egy kis fedett terasz, ahol reggeli kávénkat, vagy teánkat kellemesen el tudjuk fogyasztani.

A kert felső részen egy nagyobb terasz kapott helyet, mellyel szemben egy nagy kinti konyha van kemencével.

Az egész kert rendezett, csodás növénnyekel beültetett.

 

Az ingatlan szépségéről és minőségéről több oldalt is lehetne írni, igy bátran merem ajánlani, hogy akinek hasonló az igénye, az álmai otthonát leli benne. Aki meg nézi, egyből beleszeret és boldogan élvezheti szerető családja körében.

 

Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat.
Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Teljes körű díjmentes CSOK és hitelügyintézés nem csak a tőlünk vásárolt ingatlanokra.
Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig!
Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján.
Várjuk hívását!

 

Kapcsolat

Csercsa Elvira

Ingatlanértékesítő

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter